Skip to content

Kontoret holder sommerferielukket fra og med fredag den 28. juni til og med onsdag den 7. august. Kontoret er lukket for personlig betjening frem til 1. september, men du kan træffe os fra 8. august på tlf. 6611 6845 mandag-torsdag kl. 10-14.

Japansk

Japansk

Turen går til Japan

Går turen til Japan? Japan er kendt for mange ting, og de har en utrolig fascinerende kultur. De er kendt for sushi, Tokyo og vulkanen Fuji.

Japan er det land, hvor tradition møder den moderne verden, hvor man kan se traditionelle kimonoer alt imens, at du sidder i et lynhastighedstog. Her kan du også finde vandmeloner, som er firkantet, bare så de passer bedre ind i køleskabet – det er da fantastisk. Japan har en masse ting, og er en helt fantastisk kultur – denne kultur vil du lære endnu mere om på vores hold alt imens, at du lærer sproget.

Derudover vil du lære om alfabeterne Hiragana og Katakana. Det er to simple fonetiske alfabeter. Japansk skrives faktisk med en kombination af tre forskellige typer tegn:

  • Hiragana
  • Katakana
  • Kanji

Når du er mere øvet i det japanske sprog, vil du også få lært mere om de japanske skikke og vaner. Her vil du begynde at have små samtaler med en sidekammerat, så du derved får for vane at snakke og udtale ordene.

Vores undervisere er nogle af de bedste! De har stor viden og passion for deres sprog og deres kultur.

Vidste du i øvrigt, at japansk tales af ca. 125 millioner mennesker – det er en stor forskel i forhold til, hvor mange der snakker dansk.