Skip to content

Vi er i gang med at oprette efterårets kurser, kurserne kommer løbende på hjemmesiden indtil alle hold er klar fra midt juni.

Intensiv turist japansk - Svendborg

Intensiv turist japansk - Svendborg

Skal du til Japan? Så lønner det sig at lære lidt japansk. Du ved nemlig aldrig, hvad der sker i Japan.

Jeg hedder Alexander Weile (f. 1994) og underviser i japansk for begyndere på FOF, og dengang jeg rejste til Japan for første gang i ’14, blev jeg ved et tilfælde indrullet i det japanske TV-show “Why did you come to Japan” [YOUは何しに日本へ] - set af flere millioner japanere.

De efterfølgende år har jeg ikke bare lavet fjernsyn i Japan flere gange, men jeg har også studeret på Tokyo Universitet, spillet koncerter og været lærer på et højskolekursus i Nara-præfekturet langt inde i de japanske bjerge og skove. Til daglig arbejder jeg som konsulent med fokus på forretning og udveksling mellem Danmark og Japan. 

Hvorfor lære turist japansk?

Turist japansk giver jer indblik i at hilse høfligt, spørge folk om ting og sager, synge med på karaokebaren, bestille mad og drikke samt at skrive kort på japansk.

Første gang: Yoroshiku, vær hilset, om at hilse høfligt 
Anden gang: Sukikirai, hvad kan du lide og ikke lide at spise / om mad og drikke og om memo-teknikker til japanske skilte
Tredje gang: o-Susume, hvad anbefaler I? om restaurantbesøg 
Fjerde gang: Michiannai, vejledning, om vejen og om finde vej mellem de mange veje og bygninger i Tokyo

Undervisningen foregår på dansk.