Skip to content

OBS. - VORES HJEMMESIDE VIL DESVÆRRE VÆRE LUKKET FOR TILMELDINGER FRA DEN 28. SEPTEMBER KL. 17:00 TIL 2. OKTOBER KL. 06:00 GRUNDET OPDATERINGER

Åndedrættet og optimering af dette - workshop

Workshop dedikeret åndedrættet og optimering af dette – med al respekt. 

Åndedrættet, - noget af det ypperste jeg kan komme i tanke om, er blevet os alle givet i vuggegave. Det er også en fuldt ud automatiseret ’funktion’ – hvilket kendetegner alle vore organers virke, - og hvor er det fascinerende og fantastisk! Det er jo livsvigtige og uvurderlig store gaver. Ikke desto mindre er vi måske ikke altid supergode til at passe på dem,  - eller forstå hvilken indflydelse vi har på hvordan de har det og virker ?! Bevidst og ubevidst.

Faktisk er der mange mennesker der ikke trækker vejret optimalt, – med en lang række ulemper til følge:  Fx dårlig fordøjelse, mere uro, mindre energi, dårligere søvn, mere stress, manglende koncentrationsevne, forhøjet blodtryk, øget ængstelighed, uhensigtsmæssig kropsholdning, øget spændingsniveau generelt, hovedpine og smerter… blot for at nævne nogle.

Det gode er, at vi i høj grad har mulighed for at arbejde med åndedrætsfunktionen, og derved opnå meget store gevinster, både fysisk, psykisk og mentalt. Det gør vi ved at forstå mere af hvad det handler om – OG TRÆNE de mekanismer og processer en god vejrtrækning, - og et godt åndedræt i det hele taget, består af. Vi skal ikke ’bare trække vejret dybere’ eller noget i den stil, men nærmere undersøge hvordan hele kroppen medvirker - og på generelt plan bedre kan komme til at udføre det ’job’ den så smukt er designet til.

Det gør vi med en masse forskellige øvelser, der involverer hele kroppen.  
Alle kan være med.

 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Lørdag 04.11.2023 10:00-13:00 Balancekunst Susanne Clausen Riis
Underviser

Susanne Clausen Riis

Krop og bevægelse står mit hjerte nært og jeg har i løbet af de sidste 15 år uddannet mig grundigt indenfor flere forskellige Hatha-baserede yogaretninger, kropsterapi - herunder TRE, mindfulness og senest åndedrætsterapi, hvorved jeg kan kalde mig eksamineret Åndedrætsterapeut fra Skolen for Åndedræt v/ Lotte Paarup. 

Jeg brænder for at arbejde med og understøtte alt det vi kan med kroppen, for ønsket om at kunne bevæge sig frit og alsidigt - og derved underbygge harmoni i både krop og sind.