Skip to content
Tegnekurser for børn FOF

Kreative kurser

Kreative kurser

Del glæden ved kreativiteten

Vil du gerne udfolde dig kreativt med dit barn? Måske er I den næste Picasso? Lige meget hvad, så har vi det her hos FOF Odense - fredericia - Middelfart - Assens! Du kan også invitere en af bedsteforældrene med på et kursus.

Her kan du og dit barn eller barnebarn få lov til at slippe jeres kreativitet løs og eksperimentere med alt, hvad I vil og har lyst til. I vil få nye og lærerige oplevelser sammen som familie, og I vil få knyttet et helt anderledes bånd til hinanden. Vi garanterer jer, at både den voksne og barnet vil blive aktiveret involveret i undervisning og udfordret på forskellige parametre.

Fællesskab med andre familier

Her vil I også kunne møde andre familier og skabe et fællesskab sammen. Måske vil dit barn møde han eller hendes næste legekammerat på et af holdene. Lige meget hvad er det en mulighed, som I ikke må gå glip af!

De bedste undervisere

Vores undervisere er altid klar til at udfordre jer, samt er de kompetente, og de ved, hvordan de formidler deres undervisning, så der er plads til alle. De erfarne og klar på at give jer en masse ideer, som I kan plukke fra. Derudover garanterer vi, at både børn og voksne bliver udfordret og aktivt involveret i undervisningen. Undervisningen er nemlig for alle!

 

Se vores aktuelle tilbud herunder og skynd dig at tilmelde dig!