Skip to content

Aftenskolen er åben for alle uden krav om coronapas, men vi skal naturligvis opfordre til rettidig omhu, så man ikke møder op med symptomer på sygdom. Så hjælpes vi ad med at passe på hinanden! (Der skal dog forevises coronapas til Kulturhøjskolen).

Husketeknik

Husketeknik

Lørdagsworkshop! Få indblik i hukommelsens mekanismer, og hvordan man kan udnytte det, som hjernen er god til, når man skal huske nye – eller mange – informationer.

Hvilke minder fra dit liv står særligt klart for dig? Hukommelsen er fantastisk, men også drilsk. Ofte skænker vi ikke hukommelsen en tanke, førend den af og til svigter os. På denne workshop får du indblik i hukommelsens mekanismer, og hvordan man kan udnytte det, som hjernen er god til, når man skal huske nye – eller mange – informationer. Hukommelsesteknik er en kunst fra det antikke Grækenland, som har fået sin renæssance i det nye årtusind og kan bruges i henseender, hvor mennesker skal præstere på den ene

eller anden måde. Du vil lære om hukommelsen generelt, men også om flere forskellige hukommelsesteknikker, og du vil få mulighed for at arbejde med konkrete øvelser, der kan gøre det med hukommelsen lidt lettere og lidt sjovere. Underviseren er BA i psykologi.