Skip to content

OBS. - VORES HJEMMESIDE VIL DESVÆRRE VÆRE LUKKET FOR TILMELDINGER FRA DEN 28. SEPTEMBER KL. 17:00 TIL 2. OKTOBER KL. 06:00 GRUNDET OPDATERINGER

Mal på sten

Lær at lave de flotteste dekorerede sten!

Vil du lære at male smukke sten med tusser og maling? På dette kursus lærer du at male kreative motiver på sten. Med udgangspunkt i stenenes former, arbejder vi med forskellige udtryksformer. Du bestemmer selv om du vil arbejde med tusser eller pensler, eller måske har lyst til at prøve begge dele. Det kræver ingen forkundskaber at deltage på holdet. Om du aldrig har tegnet før eller allerede er en flittig stenmaler, så vil der være noget for dig på kurset. Din underviser har forskellige motiver med som inspiration, og hjælper dig som har brug for det undervejs. Måske du har lyst til at male en velkomsts-sten til fordøren, en blomst i værtindegave eller en kreativ gave. Uanset hvad du har lyst til at tegne eller male, så byder dagen på masser af kreativ stenmale og hygge i kreativt fællesskab. 

Din underviser medbringer hvad du har brug for til at male på sten.

På Facebook

Heidi Rosenfeldt kreativ underviser finder du nogle af de sten, som din underviser medbringer på dagen.

Har du alligevel noget derhjemme, som du gerne vil have med af eksempelvis sten, stentusser, pensler og maling, så er du naturligvis velkommen til at tage det med på dagen.

Underviser medbringer:

Sten med motiver til inspiration
Sten (rengjorte) til at male på 
Papir + pen til skitser og evt. notater
Akryltusser
Akrylmaling + pensler 
SpraylakInformation

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Søndag 26.11.2023 13:00-15:30 FOF Vindegade 74 Heidi Rosenfeldt Burmester

Heidi Rosenfeldt Burmester