Skip to content
Pileflet hos FOF

Pileflet

Pileflet

Brug dine hænder

Holder ud af at arbejde med hænderne og forme noget, som er helt og særdeles unikt? Så er pileflet lige noget for dig. Du vil blive lært forskellige teknikker til forskellige håndværk. Du vil blive udfordret, men det er en virkelig givende hobby, da man går fra en enkel pil til et færdigt produkt. 
Du vil måske gerne overraske din mor, ven eller en helt tredje med en helt speciel gave, så må du skynde dig at tilmelde dig et af vores kurser. 

 

Her kan du bl.a. lære at lave:
- Kurve
- Bakker
- Kranse
- Plantestativer

Og selvfølgelig meget mere. Det er kun din fantasi, som sætter grænser. Derved kan du pynte dit hjem med en masse flot og forskelligt pileflet. Og du kan selvfølgelig pynte andres hjem med det samme. 

Fællesskab, bæredygtighed og kreativitet

Kom og vær med i et fællesskab, der dyrker kreativiteten og deler glæden ved at bruge hænderne, samt benytte naturlige- og råmaterialer. Det er en bæredygtig hobby, som du vil have glæde af i flere år. Og i den kan man altid udvikle sig og forbedre sine teknikker. 

Niveau

Holdene er både til begyndere og øvede. Her vil du blive hjulpet hele vejen, så du til sidst vil stå med en færdig ting. 

Undervisere

Vores underviser er dygtig og har været selvstændig pilefletter siden 2001. Hun har undervist i nærmest alle årene, og hun er derfor vant til at formidle teknikkerne videre. 

Dyrk egen pileflet

Du kan efter vores kursus på begynde dyrkning af egne pile så du kan pileflette derhjemme. Alt du skal tænke over er at vælge den rette pil. 
Derudover er pil godt for flere ting såsom jordoprensning og vandrensning. 

Lyder det ikke bare som noget for dig? Skynd dig at tilmelde dig et af vores hold, så du kan påbegynde DIN nye hobby – pileflet.