Skip to content

Grundet travlhed er kontorets åbningstider mandag kl. 10-12 og torsdag kl. 10-12 - i perioden d. 12/5 - 3/6. Vi arbejder på et spændende program til den kommende sæson :)

Strik hos FOF

Strik og hækling

Strik og hækling

Strik og hækling er i gang med en renæssance. Under Corona genvandt både strikningen og hæklingen os. Strik og hækling er godt imod stress og overbelastninger, og når man ved, hvad man gør, så kan man gøre det over alt. Du har jo allerede set folk hækle og strikke i toget, under middagen eller over zoom – skal du ikke være med på bølgen?

Det kan være med til at give dig et frisk pust, så du kan klare hverdagen strabadser. Derudover kan det også give et fysisk resultat, som kan give dig tilfredshed, samt en indre ro. At strikke og hækle kan endda være en gave til andre, da man kan dele ud af sine fantastiske kreationer og lave en masse flotte jule- eller fødselsdagsgaver.

Strik

Når du strikker, er det kun fantasien, som sætter grænser. Du kan strikke ALT! Du kan strikke:

  • Trøjer
  • Tasker
  • Poser
  • Sweatre

Du kan endda strikke tøj til din hund eller kanin. På vores hold kan både begynder og øvede være med. Her vil du lære de basale teknikker, og jo bedre du bliver, jo mere avancerede teknikker vil du lære.

Hækling

Hos FOF vil du lære de grundlæggende masker og teknikker. Hvis du allerede har styr på dette, vil der blive arbejdet videre med din hækling. Hos os kan du finde inspiration til dit næste hækleeventyr – om et er en mase eller bøllehat. Du vil derudover også få tips og tricks, så du kun bliver endnu bedre til det.

 

Vores undervisning er individuel, og på den måde vil du blive bragt videre. Undervisningen vil også være på dit eget niveau, så du bliver udfordret.

Har du et projekt derhjemme, som du enten er kørt træt i eller vil du gerne starte et nyt projekt? Så skynd dig at tilmelde dig et hold, så du kan slippe din kreativitet løs her hos os.

Vi ser i hvert fald frem til at møde dig