Kontoret er lukket for personlig betjening frem til 1. oktober, men du kan træffe os på tlf. 6611 6845 mandag-torsdag kl. 10-14.
Kontoret er lukket for personlig betjening frem til 1. oktober, men du kan træffe os på tlf. 6611 6845 mandag-torsdag kl. 10-14.
På dette kursus lærer du om bønnernes forskellige egenskaber i det søde køkken, herunder hvordan linser og ærter kan erstatte nødder, hvordan bagværk kan holde sig frisk længere med brug af bønner samt, hvordan du kan optimere næringsindholdet i søde sager, så protein- og kostfiberindholdet bliver højere og derved giver en større mæthedsfornemmelse. Derudover laver vi forskellig brød med bønner, linser og ærter.
Kom til en aften i bælgfrugternes selskab og lær at lave kager, desserter og konfekt med bønner, linser og ærter.
Dato | Tid | Sted | Navn | |
---|---|---|---|---|
1 | Fredag 29.11.2024 | 17:30-21:30 | FOF Vindegade 74 | Liv Teilmann |
Uddannelse: Jeg har en professionsbachelor i ernæring og sundhed.
Andre faglige kvalifikationer: Jeg brænder for sundhedsfremmende undervisning, er kreativ og opdateret på nye madtrends. Jeg finder glæde i at tilrettelægge forløb og at undervise forskellige målgrupper.
På mine hold indtænker jeg – foruden kompetencer i madlavning – altid sundhed, ny læring og fællesskab.
Jeg har desuden arbejdet med:
• Opskriftsudvikling
• Madterapi (terapi ved forstyrret spisning)
• Vanecoaching ved vægttab
• Rygestopkonsulent i Københavns kommune
Undervisningserfaring: Jeg har undervist på aftenskolen siden 2018.