Skip to content
grundkursus i pizza

Grundkursus i pizza - lav prof. pizza i din egen ovn

Lær at lave bedre pizza end din lokale pizzamand – i en helt almindelig ovn.

Vi vil i kurset komme igennem grundlæggende hydration af pizzadej, fermentering og vigtigheden heraf. Vi skal fremstille nogle forrygende gode pizzaer med traditionelt og utraditionelt fyld. Her er det begrænsningen, som er kunsten, så vi kan smage alle de ingredienser, som bliver brugt.

Vi skal have mel på fingrene, så vi kan se og mærke, hvornår dejen er klar til brug, og der skal æltes og formes og hæves i flere timer – imens vi gør alt andet klar.
Der vil være både vegetariske pizzaer og pizzaer med kød. 

Vi vil løbende spise de pizzaer, som vi laver, da de jo selvfølgelig ikke alle sammen er klar på samme tid.

 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Lørdag 27.04.2024 12:00-15:00 FOF Vindegade 74 Stefan Bukhave Obbekær
Underviser

Stefan Bukhave Obbekær

Jeg hedder Stefan Bukhave Obbekær og er 35 år. Jeg er kokkeuddannet i et køkken på det vestjyske badehotel i Hjerting ved Esbjerg. Mere lokalt har jeg arbejdet som kok på Allégårdens slagter og burger Anarchy i Odense, men har været nødt til at skifte fag grundet rygproblemer.

Dog har min passion og kærlighed til mad ikke forladt mig, så derfor underviser jeg i madlavning hos FOF. Jeg har altid elsket at arbejde med krydderier fra hele verden, og derfor er mit krydderiskab stoppet til randen. De krydderier vil vi gøre brug af i bred variation på kurset ”Britisk-Indiske curry”. Igennem forløbet vil mine kursister få en indgående viden om krydderierne og deres brug deraf i de forskellige retter samt fremstilling af nye spændene retter og elementer til brug i retterne. Vi vil så vidt muligt arbejde med hele krydderier og selv fremstille de blandinger der skal bruges.