Skip to content

Vi holder efterårsferie. Vi ser frem til at kunne hjælpe dig igen mandag d. 25. oktober.

Gourmet for begyndere

Gourmet for begyndere

Gourmet for begyndere

Gourmet for begyndere

Lær at lave maden fra bunden og få nyttige tips og tricks til vellykket gourmetmad

1. gang: Saucer både ægte, opbagte og fond.
Den første gang tager vi udgangspunkt i alle de vigtige saucer og lærer at lave dem fra bunden. Vi sætter en fond over, som vi skal bruge den sidste gang, og vi spiser et let måltid.

2. gang: Lær råvarerne at kende.
Den anden gang ”leger” vi med råvarer, lærer at udbene fisk, ordne kød og grøntsager, og vi laver mad af de råvarer, vi har ”leget” med.

3. gang: Le grande final.
Den tredje gang er det finalen. Vi laver en lille "for sjov" konkurrence, hvor I får en hemmelig kurv, og hvor I - med de ting I har lært, skal lave en ret, som vi alle smager på, når vi sætter os til bords. Hvis der er stemning for det, kan der udnævne en vinder af dagen.

Udgifter til råvarer kr. 200 pr. gang afregnes direkte med underviseren. Medbring gerne egne drikkevarer