Skip to content

Kontoret holder sommerferielukket fra og med fredag den 28. juni til og med onsdag den 7. august. Kontoret er lukket for personlig betjening frem til 1. september, men du kan træffe os fra 8. august på tlf. 6611 6845 mandag-torsdag kl. 10-14.

Master-class-2000x1000

Master class i finere madlavning - ulige uger

Finere madlavning - moderne, let og elegant

Friske råvarer – tilberedt lige før de skal spises. Det er måden at gøre det på!

Kurset tager udgangspunkt i torvekøkkenet, hvor de klassiske tilberedningsmetoder danner basis for finere madlavning med et tvist af det moderne, lette og elegante internationale køkken. Kombineret med fantasi, de nyeste tendenser i kokkeverdenen, klassiske tilberedningsmetoder, billige cowboy-tricks og fede fiduser, der får resultatet til at blive i top hver gang. Hver gang laver vi en eller to retter, som serveres med drikkevarer til.

Kurset gennemføres som et mesterlæreforløb, hvor underviseren guider kursisterne igennem opskrifterne både teoretisk og praktisk. Kurset henvender sig både til øvede ”kokke” og nybegyndere. 

Udgifter

Udgifter til råvarer kr. 240 pr. gang afregnes direkte med underviseren, der er kok og kogebogsforfatter.

 


 

 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 25.09.2024 18:15-21:30 Næsby Skole Karsten Hansen
2 Onsdag 09.10.2024 18:15-21:30 Næsby Skole Karsten Hansen
3 Onsdag 23.10.2024 18:15-21:30 Næsby Skole Karsten Hansen
Se alle Se færre

Karsten Hansen

Det bedste ved at undervise i madlavning er, når jeg mærker, at mine kursister fyldes af passion og tager viden til sig. Når jeg kan se, at de mestrer grundmetoder til at lave opskrifter fra hele verden – og når jeg får videreformidlet budskabet om aldrig at gå på kompromis på kvaliteten i madlavningen. Når de to elementer trænger igennem hos kursisterne, så ved jeg at min undervisning er lykkes. 

Det har altid været vigtigt for mig – både i min egen madlavning og i forhold til andres – at man ikke er i mål før kvaliteten er i top. Kun det bedste er godt nok.  

Karsten Hansen, underviser i finere madlavning 

Baggrund:

  • Uddannet kok
  • Deltaget i kokkenes olympiade i Frankfurt og vundet guld i Renæssance Verdensmesterskabet i 1996