Vi er i gang med at oprette forårets aktiviteter. Kurser, foredrag og udflugter kommer på hjemmesiden løbende, indtil alt er klar fra ca. midt december.
Vi er i gang med at oprette forårets aktiviteter. Kurser, foredrag og udflugter kommer på hjemmesiden løbende, indtil alt er klar fra ca. midt december.
Friske råvarer – tilberedt lige før de skal spises. Det er måden at gøre det på!
Kurset tager udgangspunkt i torvekøkkenet, hvor de klassiske tilberedningsmetoder danner basis for finere madlavning med et tvist af det moderne, lette og elegante internationale køkken. Kombineret med fantasi, de nyeste tendenser i kokkeverdenen, klassiske tilberedningsmetoder, billige cowboy-tricks og fede fiduser, der får resultatet til at blive i top hver gang. Hver gang laver vi en eller to retter, som serveres med drikkevarer til.
Kurset gennemføres som et mesterlæreforløb, hvor underviseren guider kursisterne igennem opskrifterne både teoretisk og praktisk. Kurset henvender sig både til øvede ”kokke” og nybegyndere.
Udgifter til råvarer kr. 240 pr. gang afregnes direkte med underviseren, der er kok og kogebogsforfatter.
Dato | Tid | Sted | Navn | |
---|---|---|---|---|
1 | Onsdag 29.01.2025 | 18:15-21:30 | Næsby Skole | Karsten Hansen |
2 | Onsdag 26.02.2025 | 18:15-21:30 | Næsby Skole | Karsten Hansen |
3 | Onsdag 12.03.2025 | 18:15-21:30 | Næsby Skole | Karsten Hansen |
4 | Onsdag 26.03.2025 | 18:15-21:30 | Næsby Skole | Karsten Hansen |
5 | Onsdag 09.04.2025 | 18:15-21:30 | Næsby Skole | Karsten Hansen |
6 | Onsdag 23.04.2025 | 18:15-21:30 | Næsby Skole | Karsten Hansen |
Se alle Se færre |
Det bedste ved at undervise i madlavning er, når jeg mærker, at mine kursister fyldes af passion og tager viden til sig. Når jeg kan se, at de mestrer grundmetoder til at lave opskrifter fra hele verden – og når jeg får videreformidlet budskabet om aldrig at gå på kompromis på kvaliteten i madlavningen. Når de to elementer trænger igennem hos kursisterne, så ved jeg at min undervisning er lykkes.
Det har altid været vigtigt for mig – både i min egen madlavning og i forhold til andres – at man ikke er i mål før kvaliteten er i top. Kun det bedste er godt nok.
Karsten Hansen, underviser i finere madlavning
Baggrund: