Skip to content

Britisk-indisk curry

Britisk-indisk curry

Få den indiske restaurantsmag med hjem i dit eget køkken.

Hvis du elsker at bestille indisk take-away, gå på indisk restaurant eller forsøger at lave det derhjemme, og det bare ikke er helt så godt, som når du bestiller det, så er dette kursus for dig. 

Her vil vi både lave det præcist, som de gør på indiske restauranter på en base-sauce, der gør det nemmere og hurtigere at lave flere forskellige retter. Vi laver også mere traditionelle retter, hvor det hele bliver bygget op i lag-af-smag direkte i gryden. Vi vil komme godt igennem efteråret med de klassiske retter som tikka masala, butter chicken, korma, paneer (indisk friskost) og tandoori.

En smagseksplosion i din mund!

Vi laver både sovsede og mere tørre retter, og vi vil lave chutneys, rispilau, hjemmelavet naanbrød, hvide ris og ris med alle de krydderier, som man kunne drømme om. Små retter såsom samosa, pakoras og bhajis vil løbende blive inkorporeret.

Desuden vil vi arbejde med både kød og vegetariske elementer. 

Når maden er klar, spiser vi sammen.

Prisen er inkl. råvarer. Medbring gerne egne drikkevarer