Skip to content

Kontoret holder sommerferielukket fra og med fredag den 28. juni til og med onsdag den 7. august. Kontoret er lukket for personlig betjening frem til 1. september, men du kan træffe os fra 8. august på tlf. 6611 6845 mandag-torsdag kl. 10-14.

Mandeaften

Mænd og mandehørm!

Kom med i køkkenet, når vi mænd skal sætte dagsordenen. Vi kaster os ud i ægte mandehørm og en sammensætning af flere retter, som kun er rigtige mænd værdige. Vi skal kredse om kødet og blandt andet lege med ægte sovs. Ja! Slankekuren er for længst knækket. Tag styringen i køkkenet og lad konen blive hjemme.

Udgifter
Prisen er inkl. råvarer. 

Medbring
Medbring forklæde og gerne egne drikkevarer. 

Adgang til køkkenet
OBS. indgang fra parkeringsplads via trappeopgang. Ingen elevator.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Fredag 02.05.2025 17:30-21:30 FOF Vindegade 74 Kasper Appel Larsen

Kasper Appel Larsen

Jeg hedder Kasper Larsen, årgang 1993. Jeg underviser ved FOF Odense. Jeg er uddannet inden for undervisningsverdenen, og har en stor passion for madlavning.

Jeg har brugt meget af mit liv på at rejse rundt i verden og sætte mig ind i forskellige madkulturer, som jeg benytter mig meget af i undervisningen, og der vil derfor blive arbejdet med mange forskellige retter, og jeg er ikke bleg for at tage mine kursister ud i utraditionelle gastronomiske oplevelser. 

Gennem sæsoner har jeg set mine kursister lære nye madlavningsteknikker og få øget kendskab til køkkenredskaber og råvarer.