Kom med til en forrygende aften, hvor vildt kommer til at spille hovedrollen. Efteråret er ikke bare sæson for svampe, nødder og mørke bær, men også jagtsæson!
Udover tilberedning af vildt, vil der blive lagt vægt på garniture, som passer godt til vildt. Vi vil forvandle sæsonens vildtarter og skovens spisekammer til en festlig middag i flere retter.
Glæd dig til en aften i efterårets tegn, fuld af kraft og velsmag. Vi slutter aftenen af med at smage på alle herlighederne.
Udgifter
Prisen er inkl. råvarer.
Medbring
Medbring forklæde og gerne egne drikkevarer.
Adgang til køkkenet
OBS. indgang fra parkeringsplads via trappeopgang. Ingen elevator.
Dato | Tid | Sted | Navn | |
---|---|---|---|---|
1 | Fredag 15.11.2024 | 17:30-21:30 | FOF Vindegade 74 | Kasper Appel Larsen |
Jeg hedder Kasper Larsen, årgang 1993. Jeg underviser ved FOF Odense. Jeg er uddannet inden for undervisningsverdenen, og har en stor passion for madlavning.
Jeg har brugt meget af mit liv på at rejse rundt i verden og sætte mig ind i forskellige madkulturer, som jeg benytter mig meget af i undervisningen, og der vil derfor blive arbejdet med mange forskellige retter, og jeg er ikke bleg for at tage mine kursister ud i utraditionelle gastronomiske oplevelser.
Gennem sæsoner har jeg set mine kursister lære nye madlavningsteknikker og få øget kendskab til køkkenredskaber og råvarer.