Skip to content
Fynsk madlavning

Bæredygtig mad - ulige uger

Bæredygtig mad - ulige uger

Kan en gammel hund lære nye tricks?

Ja da – og madlavning handler om at have en lille smule viden og en hel masse gode tricks. Det behøver ikke at være besværligt at lave bæredygtig mad, og den gode smag er stadig i fokus.

Det har altid været vigtigt for underviseren at handle lokalt, og bæredygtighed starter med at benytte råvarer, der er dyrket så tæt på som muligt. Det betyder også, at vi på mange områder træder tilbage til dengang, hvor vi var nødt til at forholde os til årstidens frugt og grønt.

Men der ligger naturligvis mere i det end som så. For hvor ressourcekrævende er det egentligt at producere det pågældende produkt, og hvor ligger vi vores egen grænse for at tilpasse os bæredygtighed, til at vi kan stå inde for det?
Kom med på rejsen mod et mere bæredygtigt køkken i hjemmet. 

Udgifter

Udgifter til råvarer pr. gang ca. kr. 80-100 afregnes direkte med underviseren.