Grundet travlhed er kontorets åbningstider mandag kl. 10-12 og torsdag kl. 10-12 - i perioden d. 12/5 - 3/6. Vi arbejder på et spændende program til den kommende sæson :)
Grundet travlhed er kontorets åbningstider mandag kl. 10-12 og torsdag kl. 10-12 - i perioden d. 12/5 - 3/6. Vi arbejder på et spændende program til den kommende sæson :)
Det klassiske franske køkken er fundamentet for væsentlige dele af vores madkultur og behøver bestemt ikke være svært at gå til. Over syv mødegange kommer vi vidt omkring i den franske madkunst, og vi prøver både kræfter med finere madlavning, regionale retter og lækker hverdagsmad - hele tiden med fokus på de gode råvarer. Glæd dig bl.a. til andeconfit, coq au vin, alt godt fra havet og klassiske, franske søde sager, men også noget så simpelt som croque madame.
Udgifter til råvarer ca. kr. 100 pr. gang afregnes direkte med underviseren. Medbring gerne egne drikkevarer