Skip to content

OBS. - VORES HJEMMESIDE VIL DESVÆRRE VÆRE LUKKET FOR TILMELDINGER FRA DEN 28. SEPTEMBER KL. 17:00 TIL 2. OKTOBER KL. 06:00 GRUNDET OPDATERINGER

Madglæde i det italienske køkken - lige uger

Er du glad for det italienske køkken?

Så tag med på en gastronomiske rejse gennem en verden fuld af smag.
Vi skal sammen skabe en unik oplevelse i øjenhøjde, hvor alle kan være med, og hvor alle kan få indflydelse på de retter, der skal laves. Måske er der en bestemt ret, du altid har drømt om at lave? Det får du muligheden for nu. Den første gang er menuen dog fastlagt med udgangspunkt i sæsonens råvarer.

Hver undervisningsgang starter med en præsentation og lidt teoretisk viden, inden vi kaster os ud i dagens opgaver.
Det vigtigste er dog, at der hygges, grines og spises god mad.

Udgifter

Udgifter til råvarer ca. kr. 100,- pr. gang afregnes direkte med underviseren.

Medbring

Medbring gerne egne drikkevarer

 

 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 02.10.2023 17:30-20:45 FOF Vindegade 74 Benjamin Gebuhr Katsoulea-Rasch
2 Mandag 30.10.2023 17:30-20:45 FOF Vindegade 74 Benjamin Gebuhr Katsoulea-Rasch
3 Mandag 13.11.2023 17:30-20:45 FOF Vindegade 74 Benjamin Gebuhr Katsoulea-Rasch
Se alle Se færre

Benjamin Gebuhr Katsoulea-Rasch

Mit navn er Benjamin, jeg er 32 år gammel og er uddannet kok siden 2013 på det som kaldes science linjen i København. På min rejse har jeg arbejdet nogle fantastiske italienske steder, såsom Il buco i København, som havde filosofien om, at den simple mad med få gode råvarer kunne skabe et skønt måltid. Derudover har jeg arbejdet på den italienske Bib-gourmand restauranten Famo Metro, som er en del af Famo-kæden. Denne er ejet af den tidligere Michelin kok Fabbio fra den italienske restaurant Era Ora, her blev det høje niveau af gastronomien udfoldet.
Som køkkenchef, leder og bestyrer af flere etablissementer, har jeg skabt glæde og uforglemmelige kulinariske øjeblikke med mit personale, som kunne nydes af den sultne gæst. 
Jeg har før undervist i madlavning på Carlsberg med stor succes og nu er turen kommet til, at jeg forhåbentlig sammen med jer kan skabe en uforglemmelig rejse hos FOF. 
Min filosofi er, at ALLE kan lærer at lave mad og skal have muligheden for at være nysgerrig samt have muligheden for at kunne udvikle sig som madaktivist og som menneske. 
”Der findes ikke dumme spørgsmål men kun dumme svar”
Jeg håber du har lyst til at vi sammen kan tage en rejse ud i det italienske univers med nysgerrighed, læring og massere af hygge.