Skip to content

Kontoret holder sommerferielukket fra og med fredag den 28. juni til og med onsdag den 7. august. Kontoret er lukket for personlig betjening frem til 1. september, men du kan træffe os fra 8. august på tlf. 6611 6845 mandag-torsdag kl. 10-14.

Bassintræning special

Bassintræning special 

Bassintræning er den ideelle motionsform, hvis man har problemer i bevægeapparatet og er for dig, der oplever problemer i muskler og led f.eks. i ryg, hofte, knæ eller skuldre. Øvelserne tilpasses den enkeltes niveau og behov. Vi håber på at kunne inspirere og facilitere til en rar form for aktivitet, der giver øget bevægelighed og styrke til hverdagen.

Hvad laver vi på holdet?
Vi laver skånsomme øvelser i vandet både med og uden redskaber, hvor hele kroppen bevæges igennem, og hvor musklerne bliver aktiveret og afspændt. Vandet er 33,4 grader varmt og vanddybden varierer fra 1-1,5 meter, hvilket giver mulighed for, at hele kroppen kan komme under vandet og blive løsnet op af den høje temperatur. Øvelserne er med moderat intensitet, og der indgår lette pulsøvelser, styrkeøvelser og afslapnings-/udstrækningsøvelser.
Holdet er for alle med problemer i bevægeapparatet.

 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 03.09.2024 18:30-19:15 Rosengårdskolen Anna Vognsen
2 Tirsdag 10.09.2024 18:30-19:15 Rosengårdskolen Anna Vognsen
3 Tirsdag 17.09.2024 18:30-19:15 Rosengårdskolen Anna Vognsen
Se alle Se færre

Anna Vognsen

Jeg hedder Anna Vognsen og underviser i bassintræning hos FOF i Odense.
Jeg fik øjnene op for bassintræning gennem en af mine uddannelsespraktikker, hvor jeg så, hvordan træning i det varme vand kan frigøre kroppen. Vandets egenskaber gør denne form for træning helt unik, og man oplever at kunne, mere end man plejer, når man træner i vand. Som underviser går jeg op i at træning skal være lystbetonet og sjovt for alle, uanset skavanker. Jeg underviser, fordi jeg elsker at se andre finde glæden ved bevægelse samt at se, hvordan de udvikler sig over tid. 

Baggrund:
•       Går på 7. semester på fysioterapeutuddannelsen
•       Holdtræner i fitnesscenter og for fodboldhold