Skip to content

OBS. - VORES HJEMMESIDE VIL DESVÆRRE VÆRE LUKKET FOR TILMELDINGER FRA DEN 28. SEPTEMBER KL. 17:00 TIL 2. OKTOBER KL. 06:00 GRUNDET OPDATERINGER

De 5 tibetanere

Få fornyet energi i din hverdag

På kurset lærer du fem enkle yogaøvelser, "De 5 tibetanere", der er beregnet til at give dig balance i krop og sind. Ved daglig udførelse af øvelserne øger du dit energiniveau og får mere overskud i hverdagen. Om du er smidig eller ej, ung eller gammel, mand eller kvinde, så er de tibetanere gode for dig og dit helbred.

Formålet med de 5 tibetanere:

Formålet med kurset er at introducere dig til de 5 tibetanere, samt historien bag øvelserne, så du selv kan fortsætte med at lave dem hjemme. De 5 tibetanere er fem enkle yogaøvelser, som bygger på troen om, at sygdom er forårsaget af en blokering af energistrømmen i kroppen. Øvelserne er således med til at genoprette energistrømmen, hvilket har mange fordele, idet du:

  • øger dit energiniveau
  • beroliger dit sind
  • forbedrer din styrke og bevægelighed

På kurset vil du høre mere om alle fordelene ved at inkorporere øvelserne i din hverdag

Hvem kan deltage?

Alle er velkomne til at deltage til de 5 tibetanere. Du behøver ikke at have kendskab til yoga.Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Lørdag 18.11.2023 10:00-12:00 FOF Vindegade 72 Karin Gøse
Underviser

Karin Gøse

Jeg hedder Karin Gøse og underviser i Yin Yoga og Restorativ Yoga.

Jeg er uddannet Yogalærer samt fysioterapeut, og jeg kombinerer denne erfaring i min yogapraksis for at inspirere og dele yogaens spændende univers med andre.

Jeg er uddannet yogalærer i 2019 ved Ulla Umpa Kaur Steen i ”Essensen af yoga”, og jeg deltager løbende i efteruddannelse for at dygtiggøre mig. Når jeg dyrker yoga, giver det mig en helt speciel indre ro, det får min krop til at slappe af og får taget ”tempoet” ned i en travl hverdag, som gør, at jeg oplever at blive ”ladt op”, og får mere overskud.

Alt dette vil jeg gerne dele med dig. Håber vi ses på måtten!