Skip to content

Grundet travlhed er kontorets åbningstider mandag kl. 10-12 og torsdag kl. 10-12 - i perioden d. 12/5 - 3/6. Vi arbejder på et spændende program til den kommende sæson :)

Blokfløjte

Blokfløjte

Blokfløjte

Blokfløjten

Kom og lær at spille blokfløjten på Musikskolen! Vi har alle stået med en blokfløjte i hånden på et eller andet tidspunkt i vores liv. Den helt klassiske og billige, som ellers hvinede, når man brugte den.

Hvis du stadig har blod på tanden efter dette, så skynd dig at tilmelde dig et af vores hold. Her vil du lære, hvordan du får den smukkeste melodi ud af blokfløjten.

Alle niveauer

Blokfløjte er for alle – fra begyndere til øvede. Her vil du lære teknikker og teori om de forskellige ting. At spille på blokfløjte kan også supplere en god sangteknik, hvori du lærer at få en god vejrtrækning, som kan hjælpe dig senere hen. Blokfløjten er derudover handy og let at spille på.

Fællesskab med de andre

Her vil du møde andre, som har samme hobby som dig, og som gerne vil blive endnu bedre. De er passioneret lige som dig, og du vil kun blive mødt med smil fra dem.

Undervisningen

På holdet undervises der med maks. 4 deltagere, hvor der selvfølgelig bliver taget hensyn til den enkelte kursist. Musikundervisningen er tilrettelagt sådan, at der enten vil være holdundervisning eller en kombination af hold- og individuel undervisning, hvor nogle mødegange er fælles for alle kursisterne, mens andre er individuelle. Her vil tiden selvfølgelig blive fordelt ligeligt mellem kursisterne.

 

Skynd dig at tilmelde dig et af vores hold!

 

Bemærk

Der undervises på hold med maks. 4 deltagere, hvor der tages hensyn til den enkelte kursists ønsker. Musikundervisningen er tilrettelagt enten som holdundervisning eller som en kombination af hold- og individuel undervisning, hvor nogle mødegange er fælles for hele holdet og andre er individuelle (i så fald vil den afsatte tid blive fordelt mellem kursisterne). Det endelige undervisningstidspunkt vil blive aftalt direkte mellem underviser og kursist inden sæsonstarten.