Skip to content
Guitar

Guitar og andre strengeinstrumenter

Guitar og andre strengeinstrumenter

Drømmer du om at lære at spille guitar eller et andet strengeinstrument? Hos FOF Odense - Fredericia - Middelfart - Assens kan du lære lidt af det hele. Her har vi forskellige hold, så der er noget til enhver smag.

Guitar

Guitaren er et utroligt populært instrument, da den er nem og kan bruges inden for alle genrer. Derudover er det sjovt at spille på guitar, og du vil lære en masse grundteknikker.

Undervisning for alle

Hos FOF tilbyder vi undervisning for alle niveauer, aldre og genrer. Derved er der plads til lige dig på vores hold. Til undervisningen vil du lærer om bl.a.:

  • Akkorder
  • Guitarriffs
  • Små soloer
  • Melodier

Du vil også lære om mange andre ting jo længere du er i processen. Derudover får du også prøvet at lave:

  • Indspilninger
  • Musikvideoer
  • Koncertoptagelser

På den måde får du prøvet lidt af hvert, og finder ud af her, hvad der passer bedst til netop dig.

Du vil også lærer ved hjælp af gentagelser, tabulator og lydfiler, som du får med hjem, så du kan øve dig. T Der bliver derudover også øvet rytme og anslagsteknikker igennem sange.

Vores undervisere

Vores undervisere er fantastisk og klar til at assistere dig. De er erfarne inden for deres felt og har lært fra sig i flere år. De står klar til at hjælpe dig i gang med et nyt instrument.

Så skynd dig at tilmelde dig et af vores hold og bliv bedre til guitar eller et anet strengeinstrument.

 

Bemærk: Der undervises på hold med maks. 4 deltagere, hvor der tages hensyn til den enkelte kursists ønsker. Musikundervisningen er tilrettelagt enten som holdundervisning eller som en kombination af hold- og individuel undervisning, hvor nogle mødegange er fælles for hele holdet og andre er individuelle (i så fald vil den afsatte tid blive fordelt mellem kursisterne). Det endelige undervisningtidspunkt vil blive aftalt direkte mellem underviser og kursist inden sæsonstarten.