Skip to content

Grundet travlhed er kontorets åbningstider mandag kl. 10-12 og torsdag kl. 10-12 - i perioden d. 12/5 - 3/6. Vi arbejder på et spændende program til den kommende sæson :)

Harmonika

Harmonika

Harmonika

Du har set harmonikaen på diverse gader og stræder – du tænker måske på Lady og Vagabonden, hvor en af karaktererne spiller på en harmonika. Skal det ikke være dig? Hos FOF Odense - Fredericia - Middelfart - Assens har du muligheden for at lære harmonikaen af kende og virkelig.

Et nyere instrument som kan imponere

Harmonikaen blev opfundet i Wien i Østrig i 1829, og det er derfor et nyt instrument. Det er et instrument, som de færreste begiver sig i kast med, og derved er det kun sjovere, når man så kan det. Her kan du lærer hvordan man spiller harmonika, så du kan imponere dine venner eller underholde under en middag med familien med nogle dejlige toner fra din harmonika.  

Mange muligheder med en harmonika

Harmonikaspil breder hygge og glæde. Spiller du knap- eller pianoharmonika, kan du bedst lide de kendte harmonikanumre, eller vil du måske hellere spille musical eller folkemusik? Der vil være noget for en hver smag, og der bliver selvfølgelig taget hensyn til den enkelte spillers niveau og ønsker. Kom og vær med til nogle hyggelige og musikalske stunder.

Fællesskabet mellem kursisterne

Her vil du få et helt unikt og tæt fællesskab med dine medkursister, da I er færre på et hold.

Undervisere

Vores underviser er dygtige og har stor erfaring bag sig. De har selv spillet i flere år, og vil være klar til at svare på alle de spørgsmål, som du måtte have. 

Skynd dig at tilmelde dig et hold i dag!

 

Bemærk: Der undervises på hold med maks. 5 deltagere, hvor der tages hensyn til den enkelte kursists ønsker. Musikundervisningen er tilrettelagt enten som holdundervisning eller som en kombination af hold- og individuel undervisning, hvor nogle mødegange er fælles for hele holdet og andre er individuelle (i så fald vil den afsatte tid blive fordelt mellem kursisterne). Det endelige undervisningstidspunkt vil blive aftalt direkte mellem underviser og kursist inden sæsonstarten.