Skip to content
Klaverundervisning i FOF

Klaver

Klaver

Lær at spille på et klaver hos FOF Odense - Fredericia - Middelfart - Assens. Her er det lige meget om du er nybegynder eller øvet, der er plads til alle - uanset niveau! 

Er du nybegynder ved et klaveret?

Klaveret er et dejligt samlingspunkt for familien. Lær at spille rytmisk og klassisk musik. Du vil stifte bekendtskab med de mest universelle genrer og lære om den mere teoretiske del af musikken, akkorder, noder og hørelære.

 

Er du allerede i gang med klaveret?

Så tager vi selvfølgelig udgangspunkt i der, hvor du er, og giver dig ny inspiration og hjælper dig videre med musikken. Med tiden fokuserer vi mere på, hvad du specielt finder interessant, rytmisk og klassisk musik efter aftale med læreren.

 

BemærkDer undervises på hold med maks. 3 deltagere, hvor der tages hensyn til den enkelte kursists ønsker. Musikundervisningen er tilrettelagt enten som holdundervisning eller som en kombination af hold- og individuel undervisning, hvor nogle mødegange er fælles for hele holdet og andre er individuelle (i så fald vil den afsatte tid blive fordelt mellem kursisterne). Det endelige undervisningstidspunkt vil blive aftalt direkte mellem underviser og kursist inden sæsonstarten.

 

Vi glæder os til at se dig på et af vores hold!

Filtrér