Skip to content

Vi er i gang med at oprette efterårets kurser, kurserne kommer løbende på hjemmesiden indtil alle hold er klar fra midt juni.

Sangundervisning i FOF

Sang og samspil

Sang og samspil

Syng og spil med og få mere frihed og glæde i hverdagen

 

Samvær i musikkens tegn!

I musikalsk samvær og improvisation fokuseres der på nysgerrighed og det musikalske fællesskab. At opbygge kompetencer og øve teknik sker ved siden af, imens der spiller. 

Sang giver en følelse af energi og glæde

Med sangundervisning hos FOF i Odense kan du få et "energi boost" i hverdagen. FOF’s inspirerende og erfarne sanglærere vil guide dig gennem stemmetræning og sangundervisning, så du kan føle dig tryg ved din stemme og tør bruge den i alle mulige sammenhænge - til hverdag og fest!

 

Tilmeld dig på dit sanghold allerede i dag

Vi har et begrænset antal pladser på flere af vores hold, så tøv ikke med at tilmelde dig, hvis der er et bestemt hold i sang- og stemmetræning, du gerne vil på.

 

FOF, Vindegade 74

tilbyder undervisning for både børn og voksne i et musikalsk miljø med dygtige, veluddannede og engagerede undervisere. Bemærk: Der undervises på hold med 3-8 deltagere, hvor der tages hensyn til den enkelte kursists ønsker. Musikundervisningen er tilrettelagt enten som holdundervisning eller som en kombination af hold- og individuel undervisning, hvor nogle mødegange er fælles for hele holdet og andre er individuelle (i så fald vil den afsatte tid blive fordelt mellem kursisterne). Det endelige undervisningstidspunkt vil blive aftalt direkte mellem underviser og kursist inden sæsonstarten.

 

På Kronprinsensgade 7

tilbydes sangundervisning med Heidi Svelmøe Herløw. BemærkDer undervises på hold med 3-8 deltagere, hvor der tages hensyn til den enkelte kursists ønsker. Musikundervisningen er tilrettelagt enten som holdundervisning eller som en kombination af hold- og individuel undervisning, hvor nogle mødegange er fælles for hele holdet og andre er individuelle (i så fald vil den afsatte tid blive fordelt mellem kursisterne). Det endelige undervisningstidspunkt vil blive aftalt direkte mellem underviser og kursist inden sæsonstarten.