Skip to content

Grundet travlhed er kontorets åbningstider mandag kl. 10-12 og torsdag kl. 10-12 - i perioden d. 12/5 - 3/6. Vi arbejder på et spændende program til den kommende sæson :)

Sang-og-stemmetræning-2000x1000

Sang og stemmetræning - Veronika Gamborg

Sang og stemmetræning - Veronika Gamborg

Ønsker du at blive bedre til at synge?

Eller vil du udvikle din talestemme? Om du er brusebadssanger eller bruger stemmen professionelt, lærer du din stemme bedre at kende og får udfoldet dit potentiale. Undervisningen bliver tilpasset efter dine behov og ønsker, så du selv vælger hvilken sangstil, vi skal arbejde med, og hvad du vil have ud af undervisningen. Kurset er egnet for både børn og voksne, nybegyndere og erfarne sangere/stemmebrugere.

Bemærk: Der undervises på hold med maks. 3 deltagere, hvor der tages hensyn til den enkelte kursists ønsker. Musikundervisningen er tilrettelagt enten som holdundervisning eller som en kombination af hold- og individuel undervisning, hvor nogle mødegange er fælles for hele holdet og andre er individuelle (i så fald vil den afsatte tid blive fordelt mellem kursisterne). Det endelige undervisningtidspunkt vil blive aftalt direkte mellem underviser og kursist inden sæsonstarten.

Pris v/ 3 deltagere.