Skip to content

Grundet travlhed er kontorets åbningstider mandag kl. 10-12 og torsdag kl. 10-12 - i perioden d. 12/5 - 3/6. Vi arbejder på et spændende program til den kommende sæson :)

Sang

Sang og stemmetræning - weekend master class

Sang og stemmetræning - weekend master class

Weekend masterclass v/ operasanger Daniel Waade og stemmecoach Veronika Gamborg

Brug en weekend på at lære din stemme bedre at kende med operasanger Daniel Waade og audiologopæd og stemmecoach Veronika Sofia Gamborg. Du får 8 timers undervisning fordelt på to dage med hhv. en teoretisk og en praktisk del.

I den teoretiske del bliver du introduceret til sangteknikkens terminologi og lærer om stemmens anatomi, fysiologi og patologi - eller hvordan stemmen fungerer, hvordan man opbygger en sund og stærk stemme fleksibel på tværs af musikgenre, og hvordan man undgår at misbruge den. I den praktiske del får du individuel undervisning af enten Daniel eller Veronika med udgangspunkt i din stemme og dine ønsker, samt opmuntring og feedback fra dine medkursister. Du får mellem 15-30 minutters individuel orienteret undervisning afhængig af antallet af kursister. Tag gerne 1-2 sange med, som vi kan arbejde på og husk en kopi af tekst/noder til underviserne. Du bestemmer selv, om du vil synge med et karaoketrack, med klaverakkompagnement eller helt selv. Der vil være en bluetooth højtaler til rådighed.

Der er undervisning lørdag den 27. november og søndag den 28. november 2021

Program for begge dage:

13:00-15:00 Stemme- og sangteknik - en teoretisk gennemgang

15:00-17:00 Stemme- og sangundervisning

Om underviserne:

Daniel er uddannet operasanger fra Det Kongelige Teaters Operaakademi, erfaren performer, sangunderviser og akkompagnatør. Veronika er sanger og stemmecoach med cand. mag. i audiologopædi fra Syddansk Universitet.

Maks. 8 deltagere