Skip to content

Vi er i gang med at oprette efterårets kurser, kurserne kommer løbende på hjemmesiden indtil alle hold er klar fra midt juni.

Spil på blæseinstrumenter FOF

Saxofon og messingblæsere

Saxofon og messingblæsere

Er du klar på at opstarte en ny hobby? Hos FOF Odense - Fredericia - Middelfart - Assens giver vi dig i hvert fald muligheden. Her vil du kunne lære saxofonen og andre messingblæsere at kende. Du vil selv kunne vælge hvilket instrument, som er lige dig. Du vil modtage fantastisk undervisning fra vores kompetente undervisere, som er klar på at hjælpe dig i gang.

Saxofon

Saxofonen blev opfundet i 1840’erne af den belgiske instrumentbygger Adolphe Sax. Den er mest kendt i sin rolle som et jazzinstrument, men kan bruges i flere genrer. At spille på en saxofon kræver en del lungekapacitet, hvilket man kan træne sig selv til at få.

Saxofonen er et finurligt instrument, som kan spilles af alle – uanset alder og niveau. Hos FOF er holdene designet sådan, at alle kan være med. Fokusset vil være på klang, for hvis det lyder godt, er det bare sjovere at spille.

Messingblæsere

Messingblæsere er blæseinstrumenter, hvor musikeren skal få sine læber til at vibrere, inden der opstår musik fra instrumentet. De er ofte lavet af messing, som i deres navn, men de kan også laves i træ- og plastikudgaver.

Alle niveauer

Her er der plads til alle! Er du nybegynder, øvet eller erfaren, har vi en plads til dig. Vi udbyder forskellige hold, så der er altid et hold, som passer lige til dig. Derudover er undervisningen individuel, og vores underviser vil hjælpe dig, med det du har svært ved.

Vælg et blæseinstrument

Hvis du vælger et hold, hvor du lærer et blæseinstrument, vil du opleve en helt anderledes og sjov verden. Her vil du kunne imponere dem omkring dig med dit instrument. Vores hold er for alle aldre og niveauer, så skynd dig at melde dig til!

Bemærk: Der undervises på hold med maks. 4 deltagere, hvor der tages hensyn til den enkelte kursists ønsker. Musikundervisningen er tilrettelagt enten som holdundervisning eller som en kombination af hold- og individuel undervisning, hvor nogle mødegange er fælles for hele holdet og andre er individuelle (i så fald vil den afsatte tid blive fordelt mellem kursisterne). Det endelige undervisningstidspunkt vil blive aftalt direkte mellem underviser og kursist inden sæsonstarten.