Skip to content

Grundet travlhed er kontorets åbningstider mandag kl. 10-12 og torsdag kl. 10-12 - i perioden d. 12/5 - 3/6. Vi arbejder på et spændende program til den kommende sæson :)

Undervisning i violin og cello FOF

Violin og andre strygere

Violin og andre strygere

 

Strygeundervisning for alle

Forstærk din spilleglæde med et skønt strygeinstrument som f.eks. cello eller violin, som bliver brugt i mange genrer. Undervisningen er for alle – lige meget hvilken alder man har eller niveau man er på: her kan alle være med! Så hvis du er klar på lære et nyt instrument, skal du skynde dig at melde dig på et af vores hold. Her vil du kun møde dejlige mennesker og en helt igennem fantastisk underviser. 

Strygeinstrumenter er ofte forbundet med klassisk musik, men man kan sagtens spille andet såsom popmusik på et strygeinstrument. Her er det kun dig selv, som sætter grænser for, hvilken genre eller genrer, som du vil lære. 

Violinundervisning

Violinen er en af de mest kendte strygeinstrumenter. Den kan bruges i mange genre, og så er den lille og nem at have med sig. På vores violinkursus bliver der arbejdet med: 

- Nodelæsning
- Strygetreknik
- Klang
- Rytme
- Sammenspil 

Her bliver der selvfølgelig taget højde for niveau, og undervisningen vil i nogle træk være individuel, selvfølgelig med undtagelse af især sammenspil. Du vil også undervejs blive præsenteret for de forskellige genrer, og her kan det være, at du opdager en helt ny side af violinen og dig selv.

Celloundervisning

Celloen er et dejligt og roligt instrument. Det bliver brugt i mange forskellige genrer, dog oftest er den set i den klassiske genre. Her vil undervisningen foregå stille og roligt, og tingene vil blive taget i forhold til den enkeltes behov, så du vil altid kunne følge med. 
Her vil du få lært at:

- Læse noder
- Strygeteknik
- Rytme

 

Og meget mere! Celloen er et større instrument, men ikke desto mindre et undervurderet instrument. Celloen kan en hel masse nemlig. Så skynd dig at tilmelde dig et hold og find din passion for cello.  

 

Bemærk: Der undervises på hold med maks. 4 deltagere, hvor der tages hensyn til den enkelte kursists ønsker. Musikundervisningen er tilrettelagt enten som holdundervisning eller som en kombination af hold- og individuel undervisning, hvor nogle mødegange er fælles for hele holdet og andre er individuelle (i så fald vil den afsatte tid blive fordelt mellem kursisterne). Det endelige undervisningtidspunkt vil blive aftalt direkte mellem underviser og kursist inden sæsonstarten.