Skip to content

Grundet travlhed er kontorets åbningstider mandag kl. 10-12 og torsdag kl. 10-12 - i perioden d. 12/5 - 3/6. Vi arbejder på et spændende program til den kommende sæson :)

arabisk-fof-odense

Arabisk

Arabisk

Lær arabisk

Vidste du, at arabisk er det femte mest talende sprog i verden. Over 450 millioner af mennesker taler arabisk og 206 millioner har det som modersmål – det er virkelig mange mennesker på verdensplan. Så hvis du er klar på at springe ud i noget nyt, så er det nu, at du skal tage springet. Du vil på vores kurser lære sproget at kende men også de forskellige kulturer, som der er.  

Vil du lære arabisk? 

Måske skal du snart til Mellemøsten, eller ønsker du blot at få indblik i det arabiske sprog? Lige meget hvad, så finder du her kurser både for begyndere og let øvede. Du får en ordentlig introduktion til klassisk, standard arabisk, som kan forstås overalt i den arabisksproget verden. Derudover vil du lære det arabiske alfabet, og der bliver selvfølgelig arbejdet med udtale, høflighedsfraser og den grundlæggende grammatik.
 

Fun Facts

- Vidste du f.eks., at det arabiske alfabet har 28 bogstaver og skrives fra højre mod venstre? 

Der er mange flere informationer, som kan blive givet – og den får du på vores kurser. Du vil lære en masse om sproget på vores kurser, men også få indblik i kulturen. Derudover er det et sprog, som er talt mange steder, og som kan hjælpe dig til at snakke med flere mennesker rundt i verden. 

Det kan også gøre dig mere eftertragtet inden for din verden af jobs, idet du nemmere vil kunne kommunikere med flere. 

Lær at sige goddag

Hvis du vil sige hej eller goddag på arabisk, så skal du sige: salām. Nu kan du allerede hilse på arabisk – men der er meget mere at lære på kurset, så skynd dig at tilmelde dig nu! 

Undervisere

Underviserne er fantastiske og ved, hvordan man lærer fra sig. De er gode til at prøve forskellige metoder, så det bare sidder. Så du vil opleve, at de brænder for deres fag, og de er gode til at lære fra sig.