Skip to content

Vi oplever i øjeblikket fejl i adresser ved enkelte tilmeldinger. Hvis du oplever at du ikke kan vælge din adresse ved tilmelding, så kontakt os gerne på info@fof-ofm.dk eller tlf.: 6611 6845

Kinesisk intensivt 1

Kinesisk intensivt 1

Mandarin kinesisk er porten til et af de største markeder i verden. At kunne sproget åbner en helt ny verden fuld af muligheder. I år tilbyder vi et nyt kursus i kinesisk, der henvender sig til dig, der ønsker at lære kinesisk til brug i hverdag såvel i erhvervsmæssige sammenhænge. 

Vi arbejder med en praktisk og nytænkende lærebog med vægt på erhvervskommunikation på mandarin kinesisk. Det vil sige, at du lærer ord og sætninger, der kan bruges i erhvervslivet, samtidigt med at du lærer nyttigt dagligdagssprog. Kurset er opbygget med henblik på at du kan gøre hurtigere fremskridt, så allerede fra den første lektion lærer du meget mere end at sige “Ni hao”, og du lærer kun det sprog, der faktisk bruges i virkeligheden.   

Kurset har fokus på det mundtlige. Du lærer at udtale ved hjælp af transskriptionssystemet “hanyu pinyin” og ved at lave praktiske samtale- og lytteøvelser lærer du de mest anvendte udtryk i forskellige kommunikative situationer. Der bruges autentiske videoklip og lyd i undervisningen. Ved kursets afslutning vil du kunne begå dig på kinesisk i de mest almindelige hverdags- og arbejdssituationer.

Da der kan være stor forskel mellem dagligdagssprog og forretningssprog på kinesisk, er det vigtigt at kende forskellen for at kunne kommunikere hensigtsmæssigt med dine kinesiske kunder og forretningspartnere. I løbet af kurset lærer du den korrekte forretningsetikette og høflighedsudtryk, når det er relevant.
Undervisningen er intensiv og du skal regne med mindst 2 timers forberedelsestid om ugen. Bemærk at lærebogen er på engelsk og der tales hovedsageligt engelsk i undervisningen.

Der må påregnes mindre udgifter til køb af undervisningsmaterialer.