Skip to content

Ledige stillinger

 • Underviser til "I form til fødsel"

  Vi er på udkig efter en ny underviser til at overtage vores velfungerende ”I form til fødsel”-hold, når efterårssæsonen igen starter op i september, da en af vores dygtige undervisere har søgt nye udfordringer. Du skal helst være fysioterapeut, fysioterapeutstuderende eller have en beslægtet uddannelse.

  Har du allerede lidt – eller gerne meget – erfaring med at undervise? Og vigtigst af alt: trives du i rollen som den, der både har blik for holdets samlede dynamik og den enkelte kursusdeltagers individuelle behov og ønsker? Så vil vi meget gerne høre fra dig.  

  Som udgangspunkt skal undervisningen foregå en hverdag efter kl. 16.30. Undervisningen ligger i vores flotte lokaler på Vindegade 72-74 i Odense. Sæson for holdene er typisk fra september til maj. Der er opstart i september 2022.

  FOF er en klassisk aftenskole. Lønnen følger Undervisningsministeriets lønsats og er p.t. på kr. 294,61 pr. undervisningslektion (55 minutter inkl. 10 minutters pause). Forberedelse er inkluderet i lønnen.

  Interesseret? Så send en mail til Randi Stampe på rs@fof-ofm.dk eller ring mellem 10-14 man-tors på 66 11 68 45. 

 • Bliv underviser - uopfordrede ansøgninger

  Brænder du for undervisning og folkeoplysning, og har du en relevant baggrund og undervisningserfaring? Eller har du en god idé til et nyt kursus? Vi er altid interesserede i at tale med nye potentielle undervisere og medvirker gerne med sparring og idéudvikling.

  Ansættelse og aflønning som underviser sker på basis af folkeoplysningsloven. En undervisningslektion er 55 minutter, heraf 10 minutters pause.

  Send din ansøgning eller kursusidé til 
  info@fof-ofm.dk

   

  Vil du gerne undervise i Svendborg? Så send en mail til fof@fofsvendborg.dk