Skip to content

Grundet travlhed er kontorets åbningstider mandag kl. 10-12 og torsdag kl. 10-12 - i perioden d. 12/5 - 3/6. Vi arbejder på et spændende program til den kommende sæson :)

Udstilling FOF Odense

Axel Grønborg & Hans Jørn Møller udstiller hos FOF Odense

 

Naboer, også når de maler

 

Axel og Hans Jørn har i mange år boet ved siden af hinanden i Brændekilde, men de er også naboer på Charlotte Niemann´s malekursus ved FOF. Nu hænger deres skønne malerier ved siden af hinanden på udstillingen ved FOF.

 

Hans Jørn startede med at tegne, og derefter blev der malet med oliefarver. De sidste 15 år er det akrylfarver der males med, når Hans Jørn maler motiver fra hele verden og portrætmalerier, men det er især landskaber og slotte fra Skotland med mange farver, der er inspiration til de malerier der vises på udstillingen.

 

Axel malede og tegnede meget som barn og blev rost for sine tegninger. Som voksen ebbede lysten til at male ud, fortrængt af arbejde og en jordomsejling i 12 år.

Det var i en lang årrække meget sporadisk når han malede, kun nogle få motiver fra hans vindue, et billede af den 3 årige søn, der stod med noget legetøj og et billede af hans gravide kone.

Senere som ældre begyndte han igen at male, og så blev han enig med sin mangeårige nabo Hans Jørn om, at han skulle på malerkursus ved FOF. 

Yderligere oplysninger kontakt Hans Jørn telefon 26232234

 

Udstillingen er åbent i FOF kontorets åbningstider.

 

 

 

Udstilling FOF Odense
Færøerne
Udstilling FOF Odense
Kilchurn Castle, Skotland
Udstilling FOF Odense

Ved Bugten