Skip to content

Vi oplever i øjeblikket fejl i adresser ved enkelte tilmeldinger. Hvis du oplever at du ikke kan vælge din adresse ved tilmelding, så kontakt os gerne på info@fof-ofm.dk eller tlf.: 6611 6845

Bustur til Oksbøl FOF Odense

Flygtningemuseet FLUGT i Oksbøl

Flygtningemuseet FLUGT i Oksbøl

Tag med på en skøn dagstur til verdens første flygtningemuseum – inkl. lækker frokostplatte med lokalt producerede råvarer og delikatesser i museumscaféen. 
Mulighed for påstigning på bussen i Odense, Middelfart og Fredericia    


I sommeren 2022 åbnede det nye museum FLUGT i Oksbøl, som er verdens første museum for flygtningehistorier. Museet er ligesom Tirpitz-museet tegnet af BIG og ligger, hvor den gamle flygtningelejr for tyske flygtninge lå. I plantagen kan man stadig se rester af flygtningelejren, bl.a. kirkegården og lazarettet. 

Efter en fælles introduktion til museet, får alle udleveret en audioguide, som på bedste vis fører jer igennem udstillingerne med et væld af spændende historier og baggrundsinformation. Undervejs bliver der tid til at fordøje de mange indtryk med en lækker frokost. Efter museet besøger vi Aal Kirke i Oksbøl, som er enestående i europæisk kirkekunst, hvor vi får et oplæg om den berømte rytterfrise.    

Prisen inkluderer
Bustransport 
Rundstykke og kaffe i bussen
Intro til museet af museumsguide  
Entré til museet og audioguide
Frokosten ”Smagen af Vestkysten” incl. øl/vand
Oplæg om Rytterfrisen i Aal kirke  
Rejseleder

Hvor kan du stige på?
Der er mulighed for påstigning i Odense, Middelfart og Fredericia.