Skip to content

Vi er i gang med at oprette efterårets kurser, kurserne kommer løbende på hjemmesiden indtil alle hold er klar fra midt juni.

Cirkusrevyen 2023

Det er nye tider i Cirkusrevyen, og i 2023 bydes på et hold med både erfaring fra det historiske, grønne telt samt et par nye ansigter. Både Bodil Jørgensen og Mads Knarreborg får debut og sammen med Niels Olsen, Niels Ellegaard og Merete Mærkedahl går de på scenen i 2023.

"Vi har sammensat et hold, der repræsenterer tradition og fornyelse i Cirkusrevyen. Der er skuespillere, der gennem de sidste mange år har stået på scenen i teltet, som vi har krydret med helt nye kræfter i Cirkusrevy-sammenhæng. Sammen med vores nye instruktør og kapelmester er Cirkusrevyen 2023 i trygge hænder, og jeg glæder mig meget til at se, hvad holdet byder på," siger Cirkusrevyens direktør Torben Pedersen.

Joy-Maria Frederiksen bliver ny instruktør for Cirkusrevyen i 2023. Allerede i år fik Joy en prøve på, hvordan instruktørrollen er, da hun hjalp til efter Lisbet Dahls sygemelding kort før premieren. Joy-Maria Frederiksen har blandt andet instrueret revyerne i Tivoli og Odense, og i 1980'erne stod Joy selv på scenen i teltet som danser.

Dag 1
Efter opsamling kører vi mod Sjælland og undervejs holder vi en kort pause, inden vi ankommer til vores hotel. Efter indkvartering kører vi til Bakken, hvor vi starter med at nyde en tidlig fælles middag på restaurant på Bakken.

Efter middagen skal vi overvære årets brag af Cirkusrevy 2023. Forestillingen slutter ca. kl. 20.15, hvorefter vi kører retur til vores hotel.  

Dag 2
Efter morgenmaden pakker vi bussen og vi kører en kort byrundtur i København og bussen stopper ved Nyhavn, hvor der er mulighed for at udforske byen. Det kunne være en tur på Strøget, en sejltur på Københavns kanaler eller en tur Nyhavn og nyde en frokost på en af de mange caféer på havnen.

Midt på eftermiddagen forlader vi København og kører retur til vores hjembyer.


Turen egner sig ikke for dårligt gående eller kørestolsbrugere.
Teknisk rejsearrangør er GIBA Travel.
Turen udbydes i samarbejde med andre FOF afdelinger.
Ved framelding til ture og rejser er det den tekniske rejsearrangørs afbestillingsbetingelser, der er gældende. Læs mere her
Seneste frist for tilmelding er 01.06.2023
Der tages forbehold for trykfejl samt ændring i program. 

 

Information

  • Dato 07.07.2023-08.07.2023
  • Adresse Se Tekst
    0
  • Bemærkninger Ved tilmelding til kulturture, udflugter og rejser frafalder vores almindelige afbestillingsregler. Tilmeldingen er bindende med det samme, og betalingen refunderes ikke uanset, hvordan afbud gives. Det er i stedet den tekniske rejsearrangørs afbestillingsregler, der er gældende. Det er GIBA Travel der er teknisk rejsearrangør på denne tur/rejse. Der tages forbehold for trykfejl samt ændringer i programmet.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Fredag 07.07.2023 10:30-16:30 Gina Banke
2 Lørdag 08.07.2023 10:30-18:00 Gina Banke
Turleder

Gina Banke

Det fynske rejsebureau GIBA Travel arrangerer rejser til en stor del af Europa. 
Ejeren Gina Banke har boet i mere end 16 år i Frankrig og har i alle årene arbejdet inden for turist- og vinbranchen. Hun er rejseleder på mange af rejserne - især vinrejserne til Frankrig - men også til Italien, Tyskland og Spanien. 
Samtidig er Gina Banke også foredragsholder med bl.a. vinrejser men også vinsmagning og madlavning på programmet. 
GIBA Travel arrangerer kvalitetsrejser inden for områderne kultur, velvære, opera, krydstogt og gourmet til et modent publikum. 
Rejserne er med oplevelser ud over det sædvanlige og med et højt fagligt indhold. 
GIBA Travel benytter sig af erfarne rejseledere med en faglig viden inden for området.
”Det er ren forkælelse og godt tilrettelagte og varierede programmer,” siger mange, der har rejst med GIBA Travel siden begyndelsen. Og noget er der om snakken!
GIBA Travel mener, at alle engang imellem har brug for at blive forkælet på den ene eller anden måde:
Få fast chauffør, udflugter med guider, kulinariske oplevelser, ny viden om kultur og historie og se og oplev
noget, du ikke finder andre steder. Noget, der er skønt at glæde sig til, dejligt, mens det varer, og rart at tænke tilbage på.