Skip to content

Frem til jul har kontoret i Vindegade 74, Odense åbent mandag til onsdag kl. 10.00-13.00. I dette tidsrum kan du fange os telefonisk på 66 11 68 45. Du kan fortsat kontakte os på mail: info@fof-ofm.dk

Den Glade Enke

Den Glade Enke

Busudflugt. Tag med på operatur til Adam Price og Kasper Holtens nyfortolkning af Den Glade Enke. Påstigning i Middelfart og Odense. Operaguide er Peter Bæk fra Koncertrejsen.

Oplev Lehárs legendariske operette fyldt med udødelige hits i en spritny, moderne og satirisk gendigtning af Adam Price og iscenesat af Kasper Holten. Plottet er nyt, og originalens ambassadefester er nu henlagt til et udsultet, moderne og let genkendeligt dansk kulturliv. Men der er stadig intriger i luften og affærer i krogene, mens vores selvudstillende tid bliver spiddet i en ætsende satire. Forestillingen er kl. 12. Koncertrejsen er teknisk arrangør, og Peter Bæk fra Koncertrejsen er vært på hele turen, og turen bliver udbudt i samarbejde mellem flere FOF-afdelinger.

Prisen inkluderer: transport i luksusbus, A-billetter til Den Glade Enke, morgenbrød, sandwich, kaffe under hele turen (både ud og hjem) samt kunstnermøde inden forestillingen i Operaen.

Udflugt med bus
Påstigning i Middelfart og Odense 

Påstigning og køreplan
08:00 - Afg. Middelfart, Rastsplads Strib, afkørsel 58b v
08:40 - Afg. Odense, Ørbækvej 100 (Flixbus stop)
11:15 - Ank. Operaen, Ekvipagevej 10, 1438 København
15:00 - Klar til afgang fra Operaen, København                     

Program

Kl. 06:15-11:15
Efter den planlagte opsamling (se rejseplanen) kører vi mod Operaen i København. Undervejs vil Koncertrejsen byde på kaffe/te og morgenbrød. Vi holder en pause på Fyn, hvor Koncertrejsen byder på en sandwich, så vi er godt rustede til en eftermiddag med operette når den er bedst!

Kl. 11:15
Vi ankommer til Operaen, hvor vi skal møde en kunstner fra forestillingen, der vil fortælle om forestillingen.

Kl. 12.00
Forestillingen begynder.
Forestillingens forventede varighed er 2 timer og 30 min. inkl. 1 pause

Kl. ca. 15
Efter forestillingen kører vi vil tilbage til opsamlingsstederne og er tilbage igen omkring kl. 20 (slutdestination i Sønderborg), alt efter hvor du er stået på bussen.