Skip to content

Frem til jul har kontoret i Vindegade 74, Odense åbent mandag til onsdag kl. 10.00-13.00. I dette tidsrum kan du fange os telefonisk på 66 11 68 45. Du kan fortsat kontakte os på mail: info@fof-ofm.dk

Bagom Den lille pige med svovlstikkerne

Bagom Den lille pige med svovlstikkerne

Få et unikt indblik i forberedelserne til forestillingen ‘Den lille pige med svovlstikkerne’, som Det Kongelige Teater Balletskolen Odense viser på Odense Rådhus i december 2021.

Gennem hele efteråret pågår arbejdet med at sammensætte den helt særlige fortolkning af H.C. Andersens eventyr. Alt skabes til skolens helt egen unikke version af eventyret, der fortælles gennem moderne dans og klassisk ballet, lige fra dramaturgisk fortolkning, unikke koreografier og helt særlige kostumer. Du får således et kig indenfor på en skole i proces og forvandling, når alle, store som små, inddrages i det omfattende arbejde. Der bliver kig til systue, dansesale og kostumerum og skolens forstander Inge Fjord vil levende fortælle om processen. Efterfølgende er du klædt på og kan glæde dig til oplevelsen i december, måske med helt nye lag af forståelse for den fortællemåde, som dansen er.