Skip to content

Vi er i gang med at oprette efterårets kurser, kurserne kommer løbende på hjemmesiden indtil alle hold er klar fra midt juni.

Byvandring Odense FOF

Lær din by at kende gennem kunsten - by og havn

By og havn

Opdag eller genopdag kunsten i det fri i Odense og hør fortællinger om byens historie og transformation. Gåturen er ca. 4 km. Vi mødes på Sortebrødre Torv nær ved H. C. Andersens Hus og går gennem Odense centrum og Kongens Have til Byens Ø på havnen.
Vi skal både se klassiske statuer, mindesmærker, moderne skulpturer, eventyrkunst og vandkunst. Undervejs hører du om kunstværkerne og de interessante historier, der knytter sig til.

Underviseren

Underviseren/guiden er cand.mag. i kunsthistorie og filosofi.

Ekstra

HUSK! Påklædning efter vejret, da vi er udendørs. Husk også gode sko til at gå rundt med. 

Mødested

Mødested: Sortebrødre Torv, Odense

Information

  • Dato 20.09.2023-20.09.2023
  • Adresse Sortebrødre Torv
    5000 Odense C
  • Bemærkninger Mødested: Sortebrødre Torv, Odense. Husk: påklædning efter vejret og praktisk fodtøj.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 20.09.2023 10:00-12:45 Sortebrødre Torv Helle Solhøj Hansen

Helle Solhøj Hansen

Jeg er cand.mag. i kunsthistorie og filosofi fra Aarhus Universitet og har speciale i stedsspecifik kunst og arkitektur. Desuden har jeg en overbygning i byplanlægning fra Arkitektskolen Aarhus. Da jeg var yngre, gik jeg på tegneskoler ved blandt andet Ny Carlsberg Glyptotek og Århus Kunstakademi.

Jeg har undervist i tegning og fotografi ved Aarhus Universitet og i kunsthistorie, skulptur- og arkitekturoplevelse ved folkeuniversiteter i Jylland og aftenskoler på Fyn.

I mange år har jeg arbejdet som projektleder og planlægger i Horsens og Svendborg Kommuner. Siden 2019 har jeg selvstændig virksomhed som kulturformidler, blandt andet omvisninger på Valdemars Slot og kunst- og byvandringer med levende fortællinger i Odense, Svendborg og på Langeland.