Skip to content

Charllotte Esmarch

Charllotte Esmarch

En clairvoyant er en person, der besidder en evne til at se og opfatte ting eller begivenheder uafhængigt af tid og rum og af det normale sanseapparat. Men hvad vil det sige, og hvordan opleves det at have sådanne evner.
Det kan du få svar på denne aften, hvor Charllotte, med afsæt i sit eget liv fortæller om, hvad det vil sige at være clairvoyant, og hvordan det påvirker hendes liv. Hvordan hun havde en mavefornemmelse, men først sent i livet fandt ud af, at hun var født med clairvoyante evner.
I dag bruger hun sine evner til at hjælpe andre, og hun vil fortælle om, hvorfor det kan give mening at se en clairvoyant. Hun vil komme med eksempler på, hvilke klienter hun har haft, og hvordan clairvoyancen hjalp dem med at få svar på helt specifikke spørgsmål.
Vi kommer rundt om, hvad det er hun rør ved, når hun har en seance. Kort og godt bliver du inddraget i hendes daglige virke som clairvoyant og healer i Kerteminde. Vi kommer til at snakke om livet her og nu og om, at vi er forbundet til noget mere.
Det skal understreges at det ikke er en teologisk eller videnskabelig diskussion, men et personligt bud på hvad clairvoyancen er og kan bruges til.
Undervejs vil der være mulighed for at stille spørgsmål.

Velkommen til en spændende aften med et indblik i ‘en anden verden’.