Skip to content

VIGTIG BESKED! Fra den torsdag d. 28. september kl. 17 til mandag d. 2. oktober kl. 05.00 vil det ikke være muligt at tilmelde sig et kursus, da vores bagvedliggende system skal gennemgå en større opdatering. Der er igen åbent for tilmeldinger fra kl. 5.00 den 2. oktober.

Frederikke Strand: Mænd og kvinders forskelligheder - vi er ikke ens!

Frederikke Strand: Mænd og kvinders forskelligheder - vi er ikke ens!

Vi lever i dag i en verden hvor mange mennesker gerne vil have, at mænd og kvinder er ens. Det er vi ikke, langt fra. Når vi lærer at forstå det modsatte køn, giver det os klarhed, forståelse og en langt nemmere måde at kommunikere på, så vi kan give og modtage den kærlighed vi alle ønsker os i livet. På dette foredrag lærer du bla: Hvordan mænd og kvinder er forskellige. Hvordan vi tænker og føler fuldstændigt modsat. Hvorfor mænd gerne vil føle at der er brug for dem og hvorfor kvinder gerne vil føle sig elsket. Hvordan begge køn giver den slags kærlighed, som de selv har brug for, og ikke hvad den anden har brug for


Frederikke Strands foredrag er baseret på Dr. John Gray teorier og metoder, forfatteren til bla. bestselleren "Mænd er fra Mars og kvinder er fra Venus" & "Få det du ønsker og ønsk det du har" der er solgt i mere end 100 lande, oversat til over 45 sprog og har solgt over 30 millioner bøger. Derudover har John Gray skrevet 25 bøger. Frederikke er Danmarks eneste certificerede coach, foredragsholder og terapeut der kan og må undervise i John Grays teorier. Når Frederikke Strand træder ind i rummet, sker der magiske ting. I hendes foredrag inviterer hun publikum op til dialog, så du med det samme bliver klogere på dig selv og det modsatte køn. Foredragene er fyldt med refleksioner, energi og ikke mindst humor og nærvær.