Skip to content

Vi er i fuld gang med at planlægge efterårets kurser. Er du kursist eller underviser og har gode ideer, så skriv til os: ostfyn@fof.dk. Vi er der for dig;-)

Kunsten at være kvinde 1

Kunsten at være kvinde 1

Foredragene henvender sig til alle kvinder, der er nysgerrige på dem selv og på det gode liv, og som interesserer sig for Mental sundhed.
Kvinder, der ønsker at få inspiration til, hvordan de kan få endnu mere glæde, frihed, nydelse og kærlighed ind i deres liv og i deres relationer og parforhold.
Tina Eriksen har igennem de sidste 35 år arbejdet med mennesker og deres kropslige, mentale, følelsesmæssige, relationelle og spirituelle udvikling. Tina er uddannet sygeplejerske, sundhedsplejerske, zoneterapeut, psykoterapeut, parterapeut, traumeterapeut, relations terapeut, mindfulness/meditations lærer og yin yogalærer. Det er derfor en skøn blanding mellem psykologisk og spirituel teori, praksis og erfaring Tina deler ud af i sine foredrag, præget af autencitet, nærvær og hjertevarme.
(Se mere på www.tinaeriksen.co)

1. "Kunsten at være kvinde – at være SIG SELV - GLAD, RASK og FRI"
 
Du vil få en større viden om, hvad din krops signaler og symptomer betyder, både fysisk, mentalt og følelsesmæssigt. Og hvordan du kan bruge dine følelser som din GPS i dit liv.
Hvorfor bliver vi syge, deprimerede, angste og stressede og hvordan kan vi få det godt igen?
Hvad betyder det at miste kontakten til sig selv, og hvordan finder man den igen (forbliver sig selv)?
Hvordan lærer vi at passe på os selv, accepter os selv, give os selv kærlighed og nydelse som kvinder?
Hvorfor er det så svært at følge ens hjerte som kvinde?
Det og meget mere - om dig selv - vil du få svaret på i dette foredrag