Skip to content

Vi er i fuld gang med at planlægge efterårets kurser. Er du kursist eller underviser og har gode ideer, så skriv til os: ostfyn@fof.dk. Vi er der for dig;-)

Kunsten at være kvinde 2

Kunsten at være kvinde 2

Foredragene henvender sig til alle kvinder, der er nysgerrige på dem selv og på det gode liv, og som interesserer sig for Mental sundhed.
Kvinder, der ønsker at få inspiration til, hvordan de kan få endnu mere glæde, frihed, nydelse og kærlighed ind i deres liv og i deres relationer og parforhold.
Tina Eriksen har igennem de sidste 35 år arbejdet med mennesker og deres kropslige, mentale, følelsesmæssige, relationelle og spirituelle udvikling. Tina er uddannet sygeplejerske, sundhedsplejerske, zoneterapeut, psykoterapeut, parterapeut, traumeterapeut, relations terapeut, mindfulness/meditations lærer og yin yogalærer. Det er derfor en skøn blanding mellem psykologisk og spirituel teori, praksis og erfaring Tina deler ud af i sine foredrag, præget af autencitet, nærvær og hjertevarme.
(Se mere på www.tinaeriksen.co)
 
2. "Kunsten at være kvinde - og være i nærende RELATIONER & PARFORHOLD "

Du vil få en større viden om, hvad der påvirker dine relationer til dine nærmeste og hvordan du navigere i dine relationer.
Hvordan bevarer du den gode relation?
Forstå hvordan og hvorfor din partner og alle relationer er dit spejl - hvad kan du lære om dig selv - ved at se i spejlet? Hvorfor kan det være så svært, at være i relationer? Hvad kan du gøre for at forbedre dine relationer og dit parforhold?
Det og meget mere - om relationer og parforhold - vil du få svaret på i dette foredrag