Skip to content

Vi er ved at planlægge den nye efterårs sæson. Så undskyld - måske roder vi lidt. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få besked, når nye spændende hold er klar.

Se mere om Corona

Blid bevægelse - begynder

Blid bevægelse - begynder

Blid Bevægelse for begyndere og dig der vil i gang igen.

Føler du dig stiv, rusten eller øm i kroppen? Vil du gerne opnå større smidighed? Har din kropsholdning brug for et løft? Så kan undervisningen på dette hold hjælpe dig godt på vej.

På dette hold tager du udgangspunkt i din krop, hvor den er lige nu. Gennem blide, bløde, fjedrende og svingende bevægelser mærker du din krop og udforsker dens grænser. Det giver mulighed for at opdage ressourcer, som du måske ikke troede du havde og dermed styrke din krop i det tempo, den kan klare.

Vi tager hensyn til individuelle “skavanker” såsom smerter og spændinger fra f.eks uhensigtsmæssige arbejdsstillinger, gigt eller tidligere skader/operationer. Hvis der er øvelser eller stillinger du ikke kan klare, finder jeg alternative muligheder eller hjælpemidler.

Vi slutter af med afspænding, hvor krop og sind finder ro og hvile.

Vi laver øvelser der:
-    opløser spændinger i kroppen
-    smører led og bindevæv
-    øger smidigheden                        
-    giver muskelstyrke
-    øger balanceevnen                      
-    giver bedre jordforbindelse
-    styrker en stabil kropsholdning

 Undervisningen er bl.a. inspireret af Hatha Yoga, Pilates, Fascial Flow og Franklin Method.

Medbring: yogamåtte, håndklæde/tæppe og drikkedunk. Hvis du selv har skumrulle, redondobold, elastikker og massagebolde bedes du også medbringe det. Det er muligt at låne hos FOF.