Skip to content

Kontoret holder lukket i uge 28-29-30, men du kan stadig tilmelde dig via hjemmesiden og derved sikre dig en plads. RIGTIG GOD SOMMER OG PÅ GENSYN.

Se mere om Corona

Smagen af Fyn

Smagen af Fyn

Smagen af Fyn
Da vi måtte aflyse sæson 2020-21 glæder vi os ekstra til at byde velkommen til sæson 2021-2022.

Der produceres fantastiske råvarer på Fyn, - og sammen skal vi udforske disse – tilberede dem og smage dem.
Kokken vil bestræbe sig på at skaffe råvarerne fra lokale producenter. Vi snakker kvalitet og dyrevelfærd, og økologi, når det er muligt.
Som f.eks. Hindsholm gris, Allégårdens kyllinger, Syberg kvæg, Hindsholm Lam, Nybro frugt m.m. Måske skulle vi også prøve fisk fra Storebælt, rejer fra Fjorden og Færøsk laks.
Der er også åbent for, at I kan byde ind med andre forslag.

Vi laver en 3-retters menu, med opskrifter, råd og vejledning fra kokken. Efterfølgende nyder vi maden
i hyggeligt fællesskab. I medbringer drikkevare, vin, øl og vand, alt efter behov og menu.

Kurset forløber 4 gange efterår og 4 gange forår.
Glæd dig til nogle dejlige velsmagende aftener i godt selskab.

Spørgsmål til kursets indhold kan stilles til underviseren på tlf.nr. 53293580


Udgifter til råvarer afregnes med underviseren hver gang ca. 100- 150 kr.