Skip to content

VIGTIG BESKED! Fra den torsdag d. 28. september kl. 17 til mandag d. 2. oktober kl. 05.00 vil det ikke være muligt at tilmelde sig et kursus, da vores bagvedliggende system skal gennemgå en større opdatering. Der er igen åbent for tilmeldinger fra kl. 5.00 den 2. oktober.

Mindfulness

Mindfulness

Bemærk: Starten er rykket til 24. okt.

Meditation og Mindfulness giver ro og nærvær i en travl hverdag
Bliv bedre til stresshåndtering med mindfulness og meditation.
”Mind full vs mindful” – Lær at blive mere nærværende og at nyde øjeblikket. (Har du travlt i hverdagen?  Kan din sjæl følge med?)
Hvad er forskellen på mindfulness og meditation? Hvad går mindfulness ud på?
Vil du være bedre til stresshåndtering i hverdagen og lære at afspænde både krop og sind, så er et kursus i mindfulness og meditation hos FOF Nyborg lige noget for dig. Vi kommer til at fokusere især på åndedræt, krop og enkelte øvelser, der kan give dig ro og energi på samme tid. Vi kommer ligeledes til at inddrage naturen og dens beroligende effekt på vores sjæl. Vi gennemgår mindfulness principperne i både teori og praksis. Du får en række specifikke redskaber, som kan forbedre din stresshåndtering og din evne til at være afspændt og mere til stede i nu’et.

Kurset er en blanding af gruppeundervisning og meditation i både stående, gående, siddende og liggende opmærksomhedsøvelse