Skip to content

Kontoret holder lukket 8. juli til 1 aug. MEN...Du kan stadig tilmelde dig kurser her på hjemmesiden👍😎🌼

Fransk begynder

Bonjour og velkommen til vores fransk begynderkursus, hvor din rejse ind i det franske sprog og den fortryllende franske kultur begynder! Dette kursus er skabt for alle, der drømmer om at starte fra scratch og åbne døren til et nyt sprogligt univers. I en atmosfære fuld af varme og fællesskab tager vi de første skridt sammen på denne fascinerende sproglige og kulturelle opdagelsesrejse.

Med fokus på både sprog og kultur dykker vi ned i alt, der gør Frankrig så unikt: fra den legendariske cafékultur, storslåede historie og til den berømte gastronomi og kunst samt de 12000 verber(vi når ikke dem alle!). Kurset er designet til at være en sjov og engagerende læringsoplevelse, hvor alle bidrager og føler sig som en del af et større fællesskab. Om du nyder din medbragte yndlingskaffe eller te, eller forkæler dig selv med en fra foreningens café, så bliver det i et miljø, hvor vi sammen nyder processen og glæden ved at lære.

Forbered dig på at lade dig forføre af franskens elegance og den kultur, den udspringer af.
Tilmeld dig nu, og lad os i fællesskab udforske den rige verden af fransk sprog og kultur.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 04.09.2024 10:15-11:45 Vestervold Ingrid Benavente
2 Onsdag 11.09.2024 10:15-11:45 Vestervold Ingrid Benavente
3 Onsdag 18.09.2024 10:15-11:45 Vestervold Ingrid Benavente
Se alle Se færre

Ingrid Benavente

Jeg har altid elsket sprog og kommunikation, og har igennem livet specialiseret mig indenfor disse områder. Jeg har en kandidat i spansk, fransk og engelsk filologi fra Zaragoza universitet og en cand.mag i engelsk fra SDUm med undervisningserfaring indenfor fransk, spansk og engelsk.

Oprindeligt kommer jeg fra Guatemala, flyttede siden til Spanien og har også boet en periode i England. Jeg har derfor en stor kulturelt indsigt i forskellige samfund.Af interesse er jeg for nyligt begyndt at læse Amerikanske studier, da jeg altid har været fascineret af amerikansk politik og kultur, siden det har haft og har en stor indflydelse på mit hjemland.

I det sidste halvår har jeg gennem studie og arbejde fokuseret på bæredygtighed og den grønne omstilling.
På det personlige plan holder jeg meget af kunst og gør det selv i fotografi. Jeg nyder at tilbringe mine ferier på Omø og at være i den danske natur.

Hvem er jeg som lærer?
Som lærer er jeg passioneret omkring sprog og kultur. Nye sprog skal give indsigt i ens eget sprog og skal tilegnes på en sjov og meningsfuld måde. Jeg bestræber mig på, at undervisningen har forskellige aktiviteter, spil og lege, så mine studerende får kommunikeret.