Skip to content

Vi er i fuld gang med at planlægge efterårets kurser. Er du kursist eller underviser og har gode ideer, så skriv til os: ostfyn@fof.dk. Vi er der for dig;-)

Hyben på menuen

Hyben på menuen

Oplev smagen af hyben på nye lækre måder (som du helt sikkert ikke har prøvet før) - og få tips og tricks der gør det lettere at arbejde med frugten i køkkenet. I denne workshop er der fokus på hybens unikke smagspalet og hvordan du praktisk kan bruge frugten i et utal at søde og salte retter. Du får mulighed for selv at arbejde med hyben og eksperimentere med frugten på nye spændende måder. Oplev fx. hvordan hyben smager rå, bagt, saltet og syltet i forskellige varme og kolde retter. Undervejs giver Ditte tips til plukning og opbevaring samt tricks og metoder til udkerning, der gør det meget lettere at arbejde med frugten i køkkenet. Du vil også lære, hvordan du kan bruge kerner og rosenblade i maden.
Læs mere om Ditte og Hyben på www.hybenliv.dk, (Om bøger, opskrifter, og meget mere)

Medbring En pose friske hyben, 2 sylteglas og en kartoffelskræller.

Øvrige materialer medbringes af underviseren, udgift hertil er indregnet i kursusprisen.