Skip to content

Vi er ved at planlægge den nye efterårs sæson. Så undskyld - måske roder vi lidt. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få besked, når nye spændende hold er klar.

Se mere om Corona

Oplev flyfabrikken og Hamborg

Oplev flyfabrikken og Hamborg

Turen byder på en ganske særlig oplevelse. Vi skal på rundtur i Millionbyen Hamborg og besøge den berømte Airbus Fabrik, som har ca. 16.000 ansatte og samler nogle af de mest kendte fly. Det er et storslået syn, og vi kommer ganske tæt på. Det er dog ikke kun fabrikken, som vi skal se, vi starter med en guidet rundtur i Hamborg.
Dag 1
Efter sidste opsamling nyder vi en kop kaffe og rundstykke, imens turen fortsætter vi over Fyn og ned gennem Jylland. Herfra forsætter vi til Hamborg med passene pauser undervejs. Ved ankomsten tager vi på en byrundtur i bussen og ser mange af de kendte steder og bygninger mens vi hører historien om de forskellige seværdigheder.
Sidst på eftermiddagen kører vi til vores 3-stjernede hotel og nyder en fælles middag.
Dag 2
Efter morgenmaden forlader vi hotellet og kører vi til Airbusfabrikken i Finkenverder. Her skal vi gennem check-in, hvorefter vi kører ind i området med vores rundvisere. Fabriksarealet er på størrelse med 500 fodboldbaner og der arbejder a. 16.000 mennesker på fabrikken. Airbusfabrikken kalder de et ’endmontage’ og det er samler maskinerne, men de fremstiller ikke komponenter. Turen tager ca. tre timer og vi starter med at se en film i en besøgspavillon. Herefter går vi rundt på fabrikken, hvor vi ser struktur-og slutmontage på nogle af de forskellige maskiner, som A318 / A319 / A321.
Fabrikken har også sin egen havn og landingsbane og måske får vi mulighed for at se en af de store Beluga transportfly. Det er kæmpefly, der kommer med en halvfærdig flykrop – altså ’en flyver i en flyver’.
Efter den store oplevelse forlader vi Hamborg og kører til retur til Danmark. Efter et kort stop ved grænsen, ankommer vi hen på aften til vores hjembyer.    

Med i prisen
•    Kørsel i 4-stjernet bus
•    Kaffe + rundstykke (udturen)
•    1 x overnatning med morgenmad
•    1 x middag
•    1 x besøg på Airbus (engelsk)
•    1 x rundtur i Hamborg
•    1 x ølsmagning
•    Alle udflugter i henh. til program
•    Dansk rejseleder

Turen er ikke velegnet for gangbesværede.
(Aldersgrænse: 14 år.)
Opsamling:
Kl. 06.30 – Nyborg v/Circle K – MC. Donald
Kl. 07.00 – Odense, Rosengårdsc. v/Shell
Kl. 07.20 - Afk 54, Vissenbjerg
Hjemkomst Nyborg ca. kl. 19.00

Pris per person i delt dobbeltværelse Kr. 1.895, -
Tillæg for eneværelse                         Kr.    255, -
Tillæg for fast busplads                       Kr.      50,-
Afbestillingsforsikring 6 % af rejsens pris  
Oplys fødselsdato og fødested ved bestilling.

Vi forbeholder sig ret til mindre ændringer i programmet i forhold til de forskellige arrangementer og opsamlingstiden.
Teknisk arrangør: GIBA Travel (Regn 2854 i Rejsegarantifonden)