Skip to content
portræt Camilla Blangstrup Dahl

Den franske forbindelse. Foredrag om Nadia Boulanger

Den franske forbindelse. Foredrag om Nadia Boulanger

Den franske forbindelse - foredrag om Nadia Boulanger

Kom tæt på en kvinde, der fik enorm betydning for den klassiske musik – men som også måtte give køb på sine egne drømme undervejs: Nadia Boulanger. Gennem mere end et halvt århundrede valfartede musikkens største navne til hende, for Nadia Boulanger kunne som ingen anden bringe talentet frem i komponister. Musikformidler Christina Blangstrup Dahl fortæller om en af den klassiske musiks mest fascinerende personer.

Bagefter kan du høre Randers Kammerorkester spille musik af nogle af de mange komponister, hvis drømme hun fik til at gå i opfyldelse.  

Book billet til koncert og/eller foredrag på Værkets hjemmeside ved at klikke på billedet:

koncert den franske forbindelse værket randers
- eller kopier dette link ind i din browser: https://vaerket.dk/arrangementer/#!/id/den-franske-forbindelse

 

Om foredragsholderen

Christina Blangstrup Dahl er cand. mag. i litteratur og retorik, men hendes hjerte banker for den klassiske musik. Siden 2014 har hun skrevet vidende og bidende programnoter til Aarhus Symfoniorkesters koncerter, og derudover leverer hun jævnligt programnoter til Det Kgl. Teater samt et væld af tekster til andre aktører i det klassiske kulturliv. Når hun ikke skriver, holder hun inspirerende foredrag og indføringer i den klassiske musik, bl.a. på biblioteker og i foreninger.